SMOFT
vi bygger din digitale identitet

Vi er et lite men kompetent digitalt byrå som jobber med små og store bedrifter.

Dette er SMOFT

Vi er et lite digitalt byrå som jobber med små og store bedrifter. Vi er spesialister på å bygge opp bedrifters digitale identiteter, enten det være seg en digitalt profil, logo, nettsider, markedsføring eller alt kombinert. Vi jobber alltid mot deres mål og ønsker. Vi er lidenskapelig opptatt av at deres investering i SMOFT skal være verdt det, og vi elsker å skape positive resultater. Vi ønsker å strekke oss litt lengre for at dere også skal ha en positiv opplevelse av å bygge en digitalt identitet og tilstedeværelse og vi setter servicen og relasjonen med deg og din bedrift høyt.

SMOFT er etablert for å levere kvalitet og kvaliteten skal leveres ryddig, raskt og det skal være enkelt for deg og din bedrift. Vi prøver å gjøre prosessene så enkle som mulig for deg og bedriften din uansett hvilken tjeneste eller produkt vi leverer.

Vi gleder oss til veien videre og kanskje er vi så heldige å få jobbe med akkurat deg?

Kontakt oss

Anders Smestad

Daglig Leder og Rådgiver

Anders er lidenskapelig opptatt av detaljer og gjør alltid det lille ekstra for å skape resultater for våre kunder. I tillegg til å være rådgiver og daglig leder tar Anders seg av det økonomiske i SMOFT. Han har alltid mange baller i lufta og har (som regel) alltid kontroll.

Nicolay Hoft

Designer, Rådgiver & Founder

Nicolay har flere års erfaring med digital markedsføring for små og store kunder. Hans lidenskap er å skape resultater for bedrifter ved hjelp av riktig strategi kombinert med godt design og gode brukeropplevelser.

La oss komme i gang

Klar til å hoppe i det?

Finn ut hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med ved å booke en samtale med oss.
Ingen forpliktelser. Ingen grunn til å la være.

KOM I GANG