Hovedbilde nettsider. Grønne planter i bakgrunnen med en wirefirema av en nettside i lav opacity

Digitalt Design

Trenger din bedrift ny logo eller annet digitalt materiell?

Vi tilbyr det aller meste innen digitalt design. Vi har lang erfaring og kan hjelpe deg med å skape en digital identitet som skiller seg ut som tiltrekker og engasjerer dine potensielle og eksisterende kunder.

KOM I GANG

Oppermskomhet som skaper verdi

Vi tilbyr et bredt spekter av digitale design-tjenester. Vi vil jobbe tett med deg for å forstå dine behov og ønsker, og skape et markedsføringsinnhold som passer perfekt til din virksomhet og din merkevare. Vi er opptatt av å levere høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå suksess gjennom effektivt og engasjerende innhold.

Logo

Mangler din bedrift en logo eller ønsker du å oppgradere den nåværende logoen? Vi lager logoer som skaper tillit og som forsterker din merkevare i dagens utfordrende marked.

<a target="_blank" href="https://icons8.com/icon/25729/color-palette">Color Palette</a> icon by <a target="_blank" href="https://icons8.com">Icons8</a>

Design Profil

Med en velutviklet design profil vil det gis en helhetlig og komplett visuell identitet til din bedrift. Ikke bare vil dette styrke merkevaren, men det vil også spare bedriften økonomisk i det lange løp.

Digitalt Design

Enten om du trenger en digital annonse eller om du ønsker å få et profesjonelt design på en intern rapport – eller alt i mellom – er SMOFT klar for å bistå deg.

Hvorfor Digitalt Design fra SMOFT?

Vi har ikke kun kompetanse på design. Vi har også kompetansen på plattformene materiellet skal benyttes. Dette gir oss – og dere en stor fordel da alt innhold vil være nøye gjennomtenkt. Materiellet produseres med fokus på deres mål og vi har en innledende workshop med alle nye kunder hvor vi går gjennom nettopp dette.

Macbook Mockup Bidtnesflis.no

Priser for Digitalt design

Prisene for digitalt design varierer veldig fra prosjekt til prosjekt. Derfor er prisene under oppgitt i fra-priser. I vårt oppstartsmøte vil vi samle sammen informasjonen fra bedriften din som vi trenger for å komme med et fastsatt pristilbud til nettopp ditt prosjekt.

Logo

fra 5 000kr

Skaper tillit

Du eier logoen

Til digitalt og analogt bruk

Profesjonelt inntrykk

Skiller deg ut

Bygger merkevare

En logo som varer

Design Profil

fra 2 500kr

En helhetlig visuell identitet

Bygger merkevaren

Forsterker bedriftens budskap

Øker gjenkjenningseffekten

Forenkler kommunikasjonen

Bidrar til å bygge tillit

Sparer deg penger i det lange løp

Digitalt design

fra 1 250kr

Grafisk Design

Annonsemateriell

Digitale illustrasjoner

App-design

Nettsidedesign

Infografikk

E-postmarkedsføring

La oss komme i gang

Klar til å hoppe i det?

Finn ut hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med ved å booke en samtale med oss.
Ingen forpliktelser. Ingen grunn til å la være.

KOM I GANG

Spørsmål og svar

Vi har samlet noen spørsmål og svar i forbindelse med våre digitale designtjenester for å gi deg et bedre innblikk i hva vi leverer.

Hva er en designprofil og hvorfor er den viktig for bedriftens digitale tilstedeværelse?

En designprofil er en samling av visuelle elementer som representerer bedriftens merkevare og identitet, som farger, skrifttyper, bildevalg, designstil og annet grafisk materiale. En solid designprofil er viktig for bedriftens digitale tilstedeværelse fordi den hjelper til med å skape gjenkjennelighet og forsterke bedriftens identitet i den digitale verden.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Hvilken rolle spiller fargebruk i digitalt design?

Fargebruk spiller en viktig rolle i digitalt design, da farger kan påvirke følelser, stemninger og til og med handleatferd hos brukerne. Riktig fargebruk kan også bidra til å skape gjenkjennelighet og styrke bedriftens identitet i den digitale verden.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Hva er responsivt design og hvordan påvirker det nettsider?

Responsivt design refererer til design som er optimalisert for å fungere på forskjellige enheter og skjermstørrelser. Responsivt design er viktig for å sikre at brukerne får en positiv opplevelse når de bruker nettsiden din på forskjellige enheter. Det kan bidra til å redusere lastetid, forbedre navigasjonen på nettsiden, som fører til økt brukervennlighet.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Hvorfor er logo viktig for bedriftens digitale tilstedeværelse?

En logo er et grafisk symbol eller en grafisk illustrasjon som representerer en bedrift, organisasjon eller produkt. En logo er viktig for bedriftens digitale tilstedeværelse fordi den fungerer som et identitetssymbol som kan brukes på forskjellige digitale plattformer, og hjelper med å skape en visuell kobling mellom bedriften og kundene.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Hva er typografi og hvorfor er det viktig i digitalt design?

Typografi refererer til utformingen av skrifttyper, størrelser og layout som brukes i design. Typografi er viktig i digitalt design fordi det kan påvirke lesbarhet, visuell appell og budskap. Riktig bruk av typografi kan hjelpe med å skape en profesjonell og sammenhengende design profil.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Hva er noen vanlige feil som bedrifter gjør når de utformer sin digitale tilstedeværelse?

Noen vanlige feil som bedrifter gjør når de utformer sin digitale tilstedeværelse inkluderer å mangle en sammenhengende og gjennomtenkt designprofil, bruke dårlig kvalitet eller uklare bilder, ikke ta hensyn til responsivt design, ikke prioritere brukervennlighet og navigasjon, og mangle en klar og tydelig kommunikasjonsstrategi.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates