Hovedbilde nettsider.

Nettsider

bygget på din bedrifts identitet.

Vi lager nettsider som skal leve med bedriftens reise. De er brukervennlige, enkle, og reflekterer bedriftens mål og identitet.  

Funksjonelt

Brukervennlig

Rask support

Funksjonelt

Brukervennlig

Rask support

KOM I GANG

Tilpasset din bedrift

Vi tilbyr skreddersydde nettsideløsninger for bedrifter og organisasjoner som ønsker å markere seg på nett. Våre nettsider er moderne, brukervennlige og tilpasset både desktop og mobile enheter. Vi legger stor vekt på å lage en visuelt tiltalende nettside som gir et godt førsteinntrykk til kundene dine. I tillegg tilbyr vi funksjonalitet som kan øke trafikken til nettsiden din og forbedre brukeropplevelsen, som søkemotoroptimalisering, integrasjon av sosiale medier og e-handelsfunksjonalitet. Vi tar også hånd om vedlikehold og sikkerhet, slik at du kan fokusere på det viktigste – å drive din virksomhet. Med vår ekspertise og erfaring kan vi hjelpe deg med å utvikle en nettside som skiller seg ut fra konkurrentene og oppfyller alle dine behov.

<a target="_blank" href="https://icons8.com/icon/53451/web">Web</a> icon by <a target="_blank" href="https://icons8.com">Icons8</a>

Nettsider

Vi utvikler og tilpasser nettsider med design og funksjonalitet som hjelper din bedrift å nå målene deres på nett. Kontakt oss for en nettside som vil hjelpe deg å nå dine mål.

<a target="_blank" href="https://icons8.com/icon/12687/under-construction">Under Construction</a> icon by <a target="_blank" href="https://icons8.com">Icons8</a>

Redesign

Vi redesigner nettsider og forbedrer din digitale identitet med moderne design, SEO-optimalisering og en moderne look. Kontakt oss for å nå dine digitale mål med en oppgradert nettside.

<a target="_blank" href="https://icons8.com/icon/11360/database-administrator">Database Administrator</a> icon by <a target="_blank" href="https://icons8.com">Icons8</a>

Hosting

Vi tilbyr pålitelig og sikker hosting, sikkerhetskopiering og oppdateringer for din nettside. Du skal være trygg på at alt fungerer som det skal. Kontakt oss for hosting-tjenester.

<a target="_blank" href="https://icons8.com/icon/24761/trust">Trust</a> icon by <a target="_blank" href="https://icons8.com">Icons8</a>

Support

Vi tilbyr rask og god kundestøtte for tekniske problemer og spørsmål om din nettside. Kontakt oss for rask og effektiv støtte som fungerer for din virksomhet.

Hvorfor nettside fra SMOFT?

Vi mener at alle fortjener en nettside som er fin å se på og fungerer optimalt, uansett størrelse på bedriften. Vi tilbyr samme service til alle, og er konkurransedyktige på pris.

hosting og support ikon

Hosting og vedlikehold

Unikt design ikon

Design tilpasset din bedrift

Responsivt design ikon

Resposivt design

Bygget etter dine mål ikon

Bygget etter dine mål

Rask support ikon

Rask support

Tilpasset ditt budsjett ikon

Tilpasset ditt budsjett

Macbook Mockup Bidtnesflis.no

Priser for nettsider

Priser på nettsider varierer stort, og for deg som driver en bedrift eller er markedsansvarlig i et større firma er det vanskelig å ta stilling til hva som er best for akkurat ditt nettsideprosjekt. Nettsiden er ditt digitale visittkort og skal fronte din bedrifts identitet. Nettsiden din er også basen for all digital markedsføring som foretas, enten det er betalt eller organisk. Vi ønsker å levere en visuelt fin og brukervennlig nettside til bedrifter – uansett mål og utgangspunkt.

Vi har satt sammen to pakker som er fastsatt innenfor de rammene som er satt. Ønskes noe utenom dette vil startprisen være fra 20 000 kr og oppover. Vi har et nøye forprosjekt med nye kunder som sørger for at ingen overraskelser i hverken pris eller utførelse dukker opp underveis i prosjektet.

Liten & Fiks

6.000 kr

Ditt design

Responsiv

Opptil 3 sider

Kontaktside

Oppsett av kontaktskjema

Hjelp med tekst og innhold

SEO-optimalsering

Drift- og Hostingavtale : 400,-/mnd.

Proffpakken

15.000 kr

Ditt design

Responsiv

Opptil 7 sider

Kontaktside

Oppsett av kontaktskjema

Hjelp med tekst og innhold

SEO-optimalsering

Oppsett av prisliste/meny

Drift- og Hostingavtale:  500,-/mnd.

Skreddersydd

fra 20.000 kr

Unikt design

Responsiv

Ubegenset antall sider

Kontaktside

Oppsett av kontaktskjema

Hjelp med tekst og innhold

SEO-optimalsering

Oppsett av prisliste/meny/blogg

Opplæring i bruk av Webflow

Drift- og Hostingavtale : fra 600,-/mnd.

La oss komme i gang

Klar til å hoppe i det?

Finn ut hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med ved å booke en samtale med oss.
Ingen forpliktelser. Ingen grunn til å la være.

KOM I GANG

ofte stilte spørsmål

Vi har samlet noen ofte stilte spørsmål angående nettsider. Finner du ikke svaret du leter etter? Kontakt oss helt uforpliktende.

Hva er hosting og vedlikehold?

Her inngår hosting, altså serverleie for å drifte nettsiden din, samt enkle vedlikeholds- og oppdateringsjobber som vi tar på oss – inkludert i prisen.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Tar det lang tid å lage en nettside?

Ved valg av liten & fiks eller proffpakken anslår vi ca. en uke fra start til lansering. Ved skreddersydde nettsider vil leveringstiden variere da prosjektene vil variere i størrelse og det er flere faktorer, som levering av innhold, bilder og annet som spiller inn.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Hva er forskjellen på kontaktside og kontaktskjema?

En kontaktside er en egen side på nettsiden din som inneholder kontaktinformasjon, adresse og eventuelt ansatte, på nettsiden din. Et kontaktskjema er felter som kan fylles ut av dine potensielle og eksisterende kunder for å komme i kontakt med deg direkte på e-post. Informasjonen personen som sender inn et kontaktskjema gir deg kan variere, men dette kan være med på å gi deg et bedre bilde av hvem personen/bedriften er, og du kan forberede deg bedre til å ta kontakt med personen som har sendt inn skjemaet på nettsiden din.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Hva betyr "Responsiv"?

En responsiv nettside betyr at nettsiden fungerer like optimalt på pc-skjerm som på mobil eller nettbrett. Dette er helt avgjørende for en nettside i dag.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Kan jeg endre på nettsiden min selv?

Enkle endringer, som å endre tekst, bilder og eksisterende innhold, samt legge ut nye blogginnlegg om dette er implementert på siden kan gjøres av deg som bruker. Andre endringer kan være inkludert i Drift og vedlikehold, ellers tar vi en fast timespris for større endringer på nettsiden; 1.250,-/time.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Hva er SEO-optimalisering?

SEO-optimalisering, eller søkemotor-optimalisering, er å optimalisere innholdet og strukturen på en nettside for å øke synligheten og rangeringen i søkeresultatet på f.eks Google. Målet med SEO-optimalisering er å øke trafikken til nettsiden fra organisk søk i søkemotorer som Google.

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates